Welkom op onze website !! Wij zijn geopend vanaf 09:00 tot 17:00 !! Kom gezellig langs voor een bezichtiging of proefrit.. Bij vragen en/of afspraken neem contact op 0251-769146

Garantie

De prijzen op onze website zijn meeneemprijzen. Dit zijn prijzen waarbij u de auto meeneemt zoals hij wordt aangeboden. Dus zonder garantie, inruil e.d. Dit doen wij omdat iedere koper een andere afweging maakt tussen prijs, service en garantie. Daarom hebben wij pakketten voor u samengesteld waaruit u zelf kunt kiezen en u zelf op deze manier de kosten in de hand kunt houden. Uw auto wordt aan u afgeleverd op de manier zoals u dat wenst.

Wie verleent de garantie?

Favoriet-Occasions Castricum verleent garantie op de door haar verkochte automobielen met een minimale verkoopprijs van € 4500,-. Om voor garantie in aanmerking te komen is de koper verplicht een afleverpakket af te nemen waarvoor afleveringskosten in rekening worden gebracht. Alle garantie herstelwerkzaamheden dienen door Favoriet-Occasions Castricum te worden uitgevoerd, tenzij uitdrukkelijk anders overeengekomen.

WANNEER BEGINT EN EINDIGT DE GARANTIE?

De garantie begint op de dag van aflevering en eindigt na 3 of 6 maanden afhankelijk van pakket keuze. De maximale te rijden afstand waarvoor de garantie van toepassing is bedraagt 10.000 km.

Welke onderdelen zijn gedekt bij het afleverpakket 1?

Het basis garantiepakket is van toepassing op alle bewegende delen van het motorblok en de versnellingsbak. De volgende onderdelen zijn derhalve gedekt: motorblok, zuigers, zuigerveren, bussen, krukas, krukaslagers, krukas poelie, drijfstang, drijfstanglagers, nokkenas, inlaatkleppen, uitlaatkleppen, tuimelaars, tuimelaar as, klepstoters, hydraulische klepstoters, cilinderkop, cilinder koppakking, distributieriem, distributieketting, vliegwiel, Tandwielen, spanners, spanrollen, oliepomp, versnellingsbak, primaire as, secundaire as, differentieel, schakelvork, schakelmof, synchromesche wielen en versnellingsbaktandwielen.

Welke onderdelen zijn gedekt bij het afleverpakket 2?

Bij dit garantie pakket zijn nagenoeg alle onderdelen van de auto gedurende 6 maanden of maximaal 10.000 km gedekt. Er zijn enkele zeer voor de hand liggende uitzonderingen deze zullen wij voor alle duidelijkheid aangeven onder het hoofdstuk uitsluitingen van garantie.

Uitsluitingen van garantie

Alle audio, navigatie, telefonie, entertainment, alarminstallaties en niet af-fabriek optie's Normale slijtage, normale geluiden en trillingen Optische zaken zoals verwering, verkleuring, verbleking Reparaties niet door ons uitgevoerd, niet met ons overlegd of niet van te voren gemeld aan ons.

Garantie vervalt bij niet door de fabrikant goedgekeurde veranderingen of aanpassingen, inclusief de montage van niet-originele accessoires.