Welkom op onze website !! Wij zijn geopend vanaf 09:00 tot 17:00 !! Kom gezellig langs voor een bezichtiging of proefrit.. Bij vragen en/of afspraken neem contact op 0251-769146

Proefrit aan huis

Wil je zeker weten dat een auto bij past? Dan wil je natuurlijk een proefrit maken. Dit kan op een afgesproken locatie. Maar wat als je niet langs de locatie kan komen? Dan komen wij naar jou. Eén van onze medewerkers rijdt met de auto naar keuze naar jouw woonplaats. Na een korte introductie kun je proefrijden in jouw eigen regio. Bevalt de auto? Dan kan je onbezorgd de nieuwe auto aanschaffen zonder hiervoor naar de showroom te komen.

Hoe werkt het?

 1. Wanneer je een auto op het oog hebt kan je via ons 0251-769146 of [email protected] een afspraak maken voor een proefrit.
 2. De proefrit zal vervolgens ingepland worden op een gewenst tijdvak van 2 uur, dus bijvoorbeeld tussen 10:00 en 12:00.
 3. Vervolgens zal één van onze verkoopadviseurs contact met je opnemen met een prijsvoorstel. Zodra je hiermee akkoord gaat is de afspraak definitief.
 4. Binnen het vooraf afgesproken tijdvak zal een van onze verkoopadviseurs langs komen met de auto, te plaatse vullen we het Proefrit Formulier in, waarna er een proefrit van maximaal 30 minuten gereden kan worden.
 5. Mocht je na de proefrit besluiten om de auto te willen kopen plannen we een aflevering in. Dit kan direct of op een later moment. Zo heeft Favoriet Occasions de tijd om de auto klaar te maken voor aflevering. In de tussentijd kunt u het geld overmaken via bankoverschrijving, pin of contant.
 6. Je nieuwe auto wordt op de afgesproken dag afgeleverd zoals besproken.

Favoriet Occasions neemt voor, tijdens en na de proefrit aan huis extra beschermende maatregelen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken.

Aan de proefrit aan huis zijn een aantal voorwaarden verbonden:

 • De proefrit aan huis kan aangevraagd worden wanneer je binnen een straal van 50 kilometer woont vanaf de locatie waar de auto staat.
 • De proefrit aan huis duurt maximaal 30 minuten.
 • De verkoopadviseur maakt op locatie een foto van je rijbewijs.
 • Het is niet mogelijk om nog over de prijs te onderhandelen.
 • Het is wel mogelijk om je huidige auto in te ruilen.
 • Gedurende de proefrit aan huis worden de richtlijnen van het RIVM in acht genomen.
 • Een proefrit aan huis is niet mogelijk met auto’s onder de prijs van € 1500,=
 • Een proefrit aan huis is mogelijk tussen 10:00 en 16:00.

Favoriet Occasions neemt verder de volgende maatregelen om de kans op besmetting zo klein mogelijk te maken:

 • Dashboard, handrem, handgrepen etc. worden voor én na de proefrit ontsmet met desinfecterend schoonmaakmiddel.
 • Er wordt een beschermfolie voor het stuur en de versnellingspook beschikbaar gesteld voor tijdens de proefrit.
 • Tijdens de proefrit wacht onze verkoopadviseur buiten totdat je weer terug bent. Of binnen op voldoende afstand

Wil je een afspraak voor een proefrit aan huis inplannen? Of heb je een andere vraag? Neem dan contact op met ons Favoriet Occasions 0251-769146 of [email protected].

Proefrit formulier